Micael Nydén

Kroppsterapeut: Massageterapeut - Cert massör - Int Lic Personal Trainer -Akupunktör enligt kinesisk medicin 3 år - Lärare på Axelssons Gymnasistiska Institut -  - Advanced studies in the Assessment & Treatement of cronic neckpain, shoulderpain & lowerbackpain - Över 25 års erfarenhet - Patient och Ansvarsförsäkrad Deep Tissue Massageteraphy Education

 

Det jag ser som min styrka är att jag med min träningskunskap även kan ge träningsråd för att stärka kroppen för att skapa både Fysiskt och Psykiskt balans.

Som terapeut så jobbar jag efter helhetssyn.
Vi alla påverkas olika av yttre och inre påverkan

Min uppgift är att hitta en skräddarsydd behandling/träning för varje enskild människa.

 

Mobil: 0735-04 01 03

Mail: kontakt@micaelnyden.se

Företaget drivs av att ligga i framkant i friskvårdsbranschen. Jag håller mig uppdaterad med den senaste forskningen och behandlingsteknikerna för att få snabba resultat!